Sustainable Principles

ONE Blythe Gate

One Blythe Gate project was a “Fit Out” project for a Blue Chip company that required a high degree of technology to be built in.

  • LED Lighting
  • Heat Recovery Systems
  • TREND BMS system
  • Wireless LUTRON lighting controls
  • Vehicle Charging Stations

One Blythe Gate is a 3 storey, ground, first and second floors, business park office building. The existing Building is fed from an existing (WPD) sub-station located adjacent to the building.

The intent of the refurbishment is to replace the existing M&E services, to return the building to an open plan Category A office layout, reconfigure the toilet cores and to update the entrance/reception.

Let’s Start a Conversation

Contact Us

GDPR Consent

15 + 4 =

By submitting this information you are agreeing to our privacy policy and terms and conditions of use